Λίγα λόγια...

Η εταιρία ΠΑΝ.ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ Κ ΣΙΑ ΟΕ εδρεύει στην Νέα Ιωνία ( Αθήνα ) και δραστηριοποιείται στις υδραυλικές εγκαταστάσεις από το 2006. Με πολύ όρεξη και αγάπη για την δουλειά μας σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία μας έχουμε σαν στόχο να βρίσκουμε ολοκληρωμένες και άμεσες λύσεις για κάθε κτηριακή εγκατάσταση. Όπως κάθε σωστός επαγγελματίας υδραυλικός έτσι και εμείς φροντίζουμε για την καλύτερη, οικονομικότερη και πιο πρακτική λύση για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Μας ενδιαφέρει τόσο η αξιοπιστία των υλικών, όσο και η ποιότητα της εργασίας μας ώστε ο κάθε πελάτης μας να μένει απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο Παναγιώτης Οξύζογλου έχει τελειώσει δύο κύκλους σπουδών, έναν στις υδραυλικές εγκαταστάσεις το 2002 και έναν στις εγκαταστάσεις θέρμανσης το 2003. Εργάστηκε σαν υδραυλικός από το 2003 ως το 2006 σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες υδραυλικών εργασιών στην Ελλάδα και το 2007 πήρε την άδεια του τεχνίτη υδραυλικού πρώτης ειδικότητας. Έχοντας ανοίξει την επιχείρηση του στην Νέα Ιωνία ( Αθήνα ) από το 2006, μέχρι και σήμερα με τεχνογνωσία και αγάπη για την δουλεία προσπαθεί για το καλύτερο. Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι εξωτερικοί μας συνεργάτες είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια ώστε να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της εταιρίας μας.

Οι αξίες μας

Με υπευθυνότητα και σεβασμό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης και ηλιακών συστημάτων σε όλη την Αθήνα, αλλά και στην επαρχία .

Στόχος μας η ποιοτική δουλειά με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος και τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Είμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι επειδή έτσι πρέπει να είναι ο υδραυλικός σας

Τα ιδανικά μας

Επαγγελματισμός

Έχουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και χρησιμοποιούμε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Συνεχείς εκπαίδευση

Παρακολουθούμε συνεχώς πολυάριθμα σεμινάρια υλικών για υδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς και εγκαταστάσεις που αφορούν την θέρμανση και την εξοικονόμηση ενέργειας,

Προσιτές τιμές

Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Εναλλακτικές πηγές ενέργειας

Ασχολούμαστε ενεργά με την επεξεργασία νερού (φίλτρα παντός τύπου) και με τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.