Αποχέτευση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, εγκαταστάσεις αποχετεύσεων και υδρορροών, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με υλικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κάθε κτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Είδη υγιεινής

Τοποθετούμε και αντικαθιστούμε νιπτήρες, λεκάνες, νεροχύτες, μπανιέρες, ντουζιέρες, υδρομασάζ, καμπίνες μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου καθώς και μπαταρίες νιπτήρος, κουζίνας και λουτρού.

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις το κάθε κτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Υδρευση

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος εγκαταστάσεις ύδρευσης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κάθε κτηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός

Η άνεση και η θαλπωρή του χώρου διαμονής ή εργασίας είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να υπάρχουν στην ζωή κάθε ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακά συστήματα

Σε μία χώρα που τις περισσότερες ημέρες του χρόνου υπάρχει ηλιοφάνεια η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την χρήση του ήλιου είναι η οικονομικότερη και η πιο αποδοτική λύση.

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικό αέριο

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος καταφεύγει στην θέρμανση του χώρου του με την χρήση του αερίου καυσίμου.

Διαβάστε περισσότερα

Κλείστε ραντεβού σήμερα