Λίγα λόγια για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. . .

Το μπάνιο είναι ένας απαραίτητος και από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού. Το μπάνιο πρέπει πέρα από τα προφανή να μπορεί να εξυπηρετεί και ένα πλήθος άλλες δραστηριότητες περιποίησης και χαλάρωσης. Πολλοί από εμάς ξοδεύουμε αρκετό χρόνο παραπάνω στο μπάνιο για χαλάρωση και απομόνωση. Έτσι το μπάνιο μας πρέπει να είναι εργονομικά σχεδιασμένο και πρακτικό για όλες τις χρήσεις.

Σημαντικό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι χώροι αποθήκευσης σε ένα μπάνιο αφού μέσα σε αυτόν τον χώρο πρέπει να συνυπάρξουνε εκατοντάδες μικροαντικείμενα καθημερινής χρήσης χωρίς να αλλοιώσουν την αισθητική του χώρου.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας, με προδιαγραφές για μακροχρόνια αντοχή στις υγρασίες τους υδρατμούς και τα καθημερινώς χρησιμοποιούμενα χημικά καθαριστικά. Το μπάνιο είναι ένας χώρος υψηλών απαιτήσεων και για αυτό όλα τα προϊόντα που περιέχει πρέπει να είναι υψηλών προδιαγραφών.
Οι σωληνώσεις που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι οι κατάλληλες για την κάθε περίπτωση με τα ανάλογα πιστοποιητικά αντοχής και υγιεινής.

Προσοχή χρειάζεται και στην επιλογή διατομής των σωληνώσεων αφού η ελλιπής πίεση νερού είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υδραυλική εγκατάσταση είναι το μοναδικό κομμάτι του μπάνιου που αξίζει μια παραπάνω δαπάνη ώστε να μην έχετε αργότερα προβλήματα με διαρροές και υγρασίες. Ενδιαφέρον είναι να διαβάσετε για την εγκατάσταση με πίνακα υδροληψίας. . .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>