Πίνακας υδροληψίας

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού είναι ίσως το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας. Από μία καλή εγκατάσταση προκύπτει ένα σπίτι χωρίς υγρασίες, προβλήματα όπως πτώση πίεσης και απρόβλεπτες ζημιές.

Τι οφέλη έχουμε όμως από το σύστημα του πίνακα υδροληψίας. Ο πίνακας υδροληψίας είναι ένα σύστημα που τοποθετείται εσωτερικά σε κάποιο τοίχο στο μπάνιο και μας παρέχει ασφάλεια και άνεση στην εγκατάσταση μας και την χρήση της. Αρχικά αντιλαμβανόμαστε μια πολύ πιο σταθερή πίεση σε ταυτόχρονη χρήση δύο η και παραπάνω παροχών (π.χ. πλυντήριο, νεροχύτης και μπάνιο) σε σχέση με την χρήση του παλαιού κλασσικού συστήματος. Επίσης μας δίνει την δυνατότητα απομόνωσης κάθε μίας παροχής ξεχωριστά.

Το άλλο θετικό που έχουμε με αυτό το σύστημα είναι ότι όλες οι σωλήνες ξεκινάνε από τον πίνακα υδροληψίας και καταλήγουν στο κάθε είδος μονοκόμματες χωρίς ενώσεις (οι οποίες μακροχρόνια ίσως να είχαν διαρροή). Τέλος με αυτό το σύστημα όλες οι σωλήνες του σπιτιού η του μπάνιου σας οδεύουν εσωτερικά στα δάπεδα και έτσι μηδενίζουμε τις πιθανότητες να τρυπήσουμε κάποια σωλήνα μετά από κάποια χρόνια που θα χρειαστεί να τοποθετήσουμε στο μπάνιο κάποιο αξεσουάρ η κάποιο έπιπλο.

Η διαφορά του κόστους αυτού του συστήματος με το κλασσικό είναι αμελητέα εν συγκρίσει των προτερημάτων του. Ο πίνακας υδροληψίας είναι το σύστημα που μας κάνει μία ασφαλή και λειτουργική εγκατάσταση χωρίς ζημιές και προβλήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>